dimarts, 6 d’octubre del 2015

Gràcies

Mariolers i marioleres!

Encara ens estem recuperant del 3r Aplec de la Mariola, però només pensar en el magnífic cap de setmana que acabem de passar ens ve el somriure a la cara, un somriure de complicitat, alegria i satisfacció. 

Volem AGRAIR la vostra presència, tant als qui sou mariolers veterans com als qui heu vingut per primera volta a mariolejar. Per Agres han passat més de 2.000 enamorats de la Serra Mariola i les seues valls que han participat d'una manera o una altra en les activitats "Escola rural, pobles vius" amb música, festa, cultura popular, reivindicació, naturalesa i germanor. Gràcies també per la vostra paciència durant l'estona de pluja de dissabte al migdia.
En especial, volem agrair-ho al poble d'Agres i la seua gent, que han acollit l'Aplec amb entusiasme i l'han convertit en un remat extraordinari a un mes de festes i peregrinacions.
Cal fer una merescuda menció per l'organització i feinada de l'associació amfitriona d'enguany Joves de la Serra Mariola. Així mateix, milers de gràcies per l'ajuda que ens han prestat els organitzadors del Pomarock. Gràcies també a les associacions del poble (i de fora del poble) que hi han col·laborat i a tots aquells que ens hi han ajudat desinteressadament. Entre tots fem Aplec!
Ara comença l'any del 4t Aplec de la Mariola. On? No ens perdeu de vista perquè a l
'Assemblea dels Pobles de la Mariola ja estem maquinant cosetes.


Detall del mural (Foto: El Rentonar)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada