dimarts, 19 de juliol del 2016

Anunciades les activitats i concerts del 4t Aplec de la Mariola

Ebri Knight, Inèrcia, Herba Negra, Killing Calacas i DJs The Blackfank Club seran els encarregats de la festa nocturna de la trobada mariolenca a Ibi el 15 d'octubre.

Divendres passat l'Assemblea dels Pobles de la Mariola va presentar a la nova seu del Col·lectiu Saginosa d'Ibi, amfitrions d'enguany, les activitats i actuacions musicals del 4t Aplec de la Mariola, que tindrà lloc en aquest poble de la Foia de Castalla. Amb un acte oficial de presentació, un sopar popular, el concert de la banda local Skakeados i una sessió de Djs els iberuts i visitants van gaudir fins ben entrada la matinada. Els organitzadors han qualificat la presentació d'«èxit col·lectiu i transversal» per la nombrosa assistència.

La presentació va ser un acte obert on els assistents van poder escoltar per part dels organitzadors quin és l'esperit d'aquest Aplec, sota el lema «Identitats migrants», i quines activitats s'hi desenvoluparan. Al voltant de la temàtica dels moviments migratoris als pobles de les valls de Mariola es realitzaran diverses activitats durant l'Aplec i en les setmanes prèvies. Hi haurà una taula redona amb participants que abordaran la temàtica des de diversos punts de vista, des d'experts fins a vivencials. L'exposició i l'excursió programades en seran un complement. I les actuacions folklòriques reuniran algunes de les cultures que hui dia conviuen a Ibi, que reforçaran el concepte de les identitats. No faltaran pas la fireta de productes autòctons i la fireta d'entitats, així com les activitats infantils i els àpats populars i de germanor. Un dels plats forts de la jornada seran els concerts nocturns, que enguany vindran de la mà dels Inèrcia, Killing Calacas, Ebri Knight, Herba Negra i els DJs The Blackfank Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada