dilluns, 6 d’octubre del 2014

Gràcies

Mariolers i marioleres!

Hem viscut un 2n Aplec de la Mariola inoblidable! Encara estem corpresos de recordar aquest cap de setmana. Milers de GRÀCIES a tots els assistents i un AGRAÏMENT molt especial a tots els particulars, col·lectius, institucions i empreses que han fet possible aquest Aplec. Més de 2.500 persones han vingut a mariolejar amb nosaltres. S'ha demostrat, per segon any consecutiu, que la gent dels nostres pobles estima el nostre patrimoni, la nostra llengua i la nostra cultura i que quan treballem tots plegats som capaços de fer màgia. La Mariola està viva i entre tots la fem bategar.
Cal fer una menció molt especial al poble de Banyeres que ha sigut un excel·lent amfitrió i ha acollit l'Aplec de la Mariola molt calorosament. I una merescuda enhorabona als nostres companys de les entitats amfitriones d'enguany: Inèrcia i el Col·lectiu Serrella.
Finalment, dir-vos que amb aquest èxit ens heu donat el coratge i l'energia necessària per a continuar amb aquest projecte. Hui és el dia 1 del 3r Aplec de la Mariola. Estigueu atents per saber on serà perquè l'Assemblea dels Pobles de la Mariola no descansa.

Foto: Clara Berenguer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada