IBI

LOCALITZACIÓCOM ARRIBAR
PER CARRETERA
  • Ibi està en el traçat de l'autovia A-7, València-Alacant per Alcoi. Hi ha dos eixides cap al poble, la número 459 (Ibi est) i la 464 (Ibi oest). Ací teniu enllaços de Google Maps amb la ruta a seguir des de cada una de les eixides fins al Parc de les Hortes, on es desenvoluparà l'Aplec:
- Des de l'eixida 459, Ibi EST
- Des de l'eixida 464, Ibi OEST
  • Als qui vingueu des de Banyeres/Bocairent, vos convé anar per la carretera CV-795 en direcció a Alcoi i, en arribar a l'encreuament situat a l'ermita de Polop, agafar la CV-801, que porta a Ibi directament travessant la serra. 
  • Des d'Onil/Castalla/Biar/Beneixama convé agafar la CV-806 en la rotonda de la Playmobil i arribar a Ibi per aquesta carretera, perquè es fa menys volta i, a més, s'entra per la part on està el Parc de les Hortes.

EN TRANSPORT PÚBLIC
Arribar en transport públic a Ibi en dissabte és molt complicat si l'origen del viatge no és Alcoi, Castalla, Onil o Alacant, i si els horaris no et quadren. El servei el presta Subús.

Per si algú vol estar des de divendres, entre setmana hi ha més autobusos en aquesta línia (però si no tens cotxe ho tens igualment complicat), a més d'un servei del Travicoi que arriba des de València i Albaida, però dissabte totes les rutes acaben a Alcoi.

ZONA D'ACAMPADA GRATUÏTA
La població d'Ibi no disposa de cap zona d'acampada autoritzada.

SERVEIS D'URGÈNCIA
- Centre de Salut (Urgències).  
Carrer Jaume I, 90
- Farmàcia que estarà de guàrdia la nit del 15 d'octubre. 
Carrer Jaume I, 5
- Policia Local. 
Carrer Les Eres, 76

CAIXERS AUTOMÀTICS
Hi ha caixers de La Caixa (dos), Banc Sabadell (dos), Banco Santander, BBVA, Bankia, Banco Popular, Bankinter i Cajamar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada