dimecres, 21 de maig del 2014

El 2n Aplec de la Mariola se celebrarà els dies 3 i 4 d'octubre.

L'Assemblea dels Pobles de la Mariola, entitat organitzadora de l'Aplec, confirma les dates i estrena web per a la 2a edició.

A cinc mesos del 2n Aplec de la Mariola, els seus organitzadors han confirmat les dates d'aquesta nova edició de la trobada mariolenca per als dies 3 i 4 d'octubre de 2014, servint així un any més com a preludi de les celebracions de la Diada del 9 d'octubre.

Han presentat ja la seua nova imatge i el seu nou web. Aquesta notícia constata que l'Aplec, que va nàixer l'any passat, té la intenció d'acomplir la promesa de l'organització de convertir-lo en un esdeveniment anual, i també itinerant, ja que, si bé no han confirmat encara el lloc, sí que ens han avançat que l'amfitrió serà un altre poble de la Serra Mariola.

“Estem molt orgullosos i agraïts per l'Aplec de 2013 a Alfafara. Això ens va suposar l'energia i la força que necessitàvem per a plantejar-nos encarar la segona edició” declaren des de l'Assemblea. I afegeixen “hem buscat un altre poble i una altra temàtica per al segon Aplec per a mantenir la nostra vocació reivindicativa i agermanadora dels pobles de la nostra serra. En breu ho anunciarem tot”.

L'Assemblea dels Pobles de la Mariola té la voluntat de créixer i anar sumant associacions d'aquest territori per a portar a terme aquesta trobada. “Durant aquests darrers mesos hem crescut. Ara hem incorporat tres associacions més de l'àmbit de la nostra serra i esperem seguir incorporant més entitats a aquest il·lusionador projecte” han afirmat finalment.

Logo del 2n Aplec de la Mariola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada