dimecres, 11 de setembre del 2013

Es presenta el programa d'activitats per al 1r Aplec de la Mariola

L’Assemblea dels Pobles de la Mariola ha presentat el programa definitiu per al 1er Aplec de la Mariola. El programa compta amb activitats de tot tipus i per a totes els públics, sempre reivindicant una serra sense incendis, i que farà d’Alfafara la capital cultural de la Mariola els pròxims 4 i 5 d’octubre.

Des de l’Assemblea han informat que el programa “respon a la necessitat de reivindicar una Serra lliure d’incendis i amb una intervenció forestal responsable, així com a la necessitat de mostrar el divers món associatiu que conforma les nostres comarques i els nostres pobles”.

El divendres 4 d’octubre s’iniciarà l’Aplec amb la lectura del Manifest, un sopar popular a la fresca i diversos concerts. Entre les activitats del dissabte trobem tallers i jocs infantils, exhibició de Pilota Valenciana, danses, gastronomia tradicional, correllengua, fireta d’entitats i productes artesanals, una xerrada sobre incendis forestals a càrrec de la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat, i una taula redona amb la participació de La Carrasca, Acif, Arrel i Mariola Verda, entre altres participants. Ambdós dies tancaran les activitats els concerts, que correran a càrrec d’ESiR, El Diluvi, Badok, Perifèrics, Odi, Karraska’l, Inèrcia, Barbaritats, Auxili, Tropiclitorianes o Faraona Sistema de Sonats, entre altres.

L’Assemblea ha mostrat la seua satisfacció davant “un programa farcit d’activitats, fruit de l’esforç de totes les persones implicades i gràcies a les quals l’Aplec serà una realitathan manifestat els i les organitzadores.

A més, el col·lectiu juvenil d’Agres i Alfafara, Joves de la Serra de Mariola, farà un acte de presentació de l’Aplec aquest divendres, 13 de setembre, a les 20h al patronat d’Alfafara, seguit d’un sopar popular i animats per la música d’ESiR i Faraona Sistema de Sonats.

PROGRAMA
Divendres, 4 d’octubre:
-       20h Lectura del Manifest
-       21 Sopar Popular
-       23h Concerts: Badok, El Diluvi, Odi, Faraona Sistema de Sonats.

Dissabte, 5 d’octubre:
-       9h Xocolatada
-       10h Marxa de muntanya
-       11h- 13h Tallers infantils
-       12h- 13h Xerrada "El foc, una catàstrofe natural" a càrrec de la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat
-       13h- 14h Exhibició de Pilota Valenciana
-       14’30h Dinar Popular

- 17h- 18’15h Taula redona "Serra en alerta" amb ACIF d'Alcoi, la Carrasca d'Alcoi, l'Arrel d'Ontinyent, Mariola Verda i Grup d'Amics de la Natura de Cocentaina.
- 18’30h- 19’30h Danses
-   20h- 21h Correllengua- Cerca Tasques
-   21h Sopar Popular
-   23h Concerts: Barbaritats, Karraska’l, Inèrcia, Tropiclitorianes


*La Fireta d’Entitats i Productes Artesanals estarà durant tot el dia de dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada